İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy İlkokulu

May

KURTKÖY ANAOKULU ve KURTKÖY İLKOKULU kayıtları için 16 Temmuz 2024 tarihinden sonra yapılacaktır.

Bu tarihten önce Kayıt görüşmesi için idareye GELİNMEMESİ rica olunur.

Nis

Kurtköy İlkokulu Okul Aile Birliği 2024 Nisan 2024 ayında aşağıdaki gelirleri elde etmiş ve harcamaları yapmıştır. Buna göre; 2023 - 2024 Nisan ayı, Okul Aile Birliği Faaliyet raporu tarafımızdan çıkartılmış olup, 1 aylık Gelir - Gider bilançosu aşağıdaki gibi  hazırlanmıştır. Bilançomuz Ek de sunulmuştur.

Nis

Kurtköy İlkokulu Okul Aile Birliği 2024 Ocak - Şubat - Mart aylarında aşağıdaki gelirleri elde etmiş ve harcamaları yapmıştır. Buna göre; 2023 - 2024 Ocak - Şubat - Mart ayları, Okul Aile Birliği Faaliyet raporu tarafımızdan çıkartılmış olup, 3 aylık Gelir - Gider bilançosu aşağıdaki gibi  hazırlanmıştır. Bilançomuz Ek de sunulmuştur.