İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuz 1E Sınıfı öğrencileri Asya Buğlem ABDİOĞLU, Simay SAHİLLİOĞLU, Ali Derman GENÇ, öğretmenimiz Hüseyin UKUŞLU ve Müdür Yardımcımız Gülşen Ukuşlu Pendik İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Fatih YILDIRMAZ' ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kurtköy İlkokulu Öğrencilerimiz sembolik olarak Pendik İlçe Jandarma Komutanı makamını Sayın Yarbay Fatih YILDIRMAZ'dan devraldılar.

Komutanımız öğrencilerimizi çiçekler, oyuncaklar ve çikolatalarla karşıladı.

Kendisine ve komutanlık personeline şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Okulumuz 4- L sınıfı Pendik,Maltepe,Kartal,Sultanbeyli Tuzla,Adalar ve Şile İlçeleri Arasında Düzenlenen SEk Sek Bölge Turuvasında 1. Olarak İl Finallerine Katılmaya Hak Kazanmıştır.

Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Nis

"Ben Okudum Sen de Oku" Kampanyasını En Son İdarecilerimizin de Katılımı ile Başarılı Bir Şekilde Tamamlamış Bulunmaktayız.

Kampanyamızı Düzenleyen Filiz ALBAN Öğretmenimize Katkılarından Dolayı Çok Teşekkür Ediyoruz.