İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy İlkokulu

Kurtköy İlkokulu

Yenişehir Mah. Bakü Cad. No 4 Pendik / İSTANBUL
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi verimli kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişmişliklerini ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Öğrenci :1997
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00 - 14.30
Doğalgaz Kalorifer
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Pendik-Kurtköy Otobüs ve Minibüsleri okulumuzun önünden geçer. Ayrıca Kadıköy´den gelen 16 KH, E-10; Kartal´dan gelen 132, 132E, 132P, KM29. KM27 Pendik´ten gelen 132H İETT otobüsleri de okulumuzun önünden geçmektedir.
Kurtköy ve Yenişehir Mahalleleri Kesişme Noktasında
9 km