İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy İlkokulu

Zeki KUMBAR - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞ

1975 Erzincan Refahiye doğumludur. Sırasıyla Çatalçam Köyü İlkokulu, Erzincan İmam-Hatip Lisesi ve Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirerek 1997 Yılında Pendik Ergenekon İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliğine başladı. 1999 da aynı okulda müdür yardımcısı oldu. 2002 yılında Pendik Kurtköy İlköğretim okuluna atandı ve 2014 Yılı ocak ayına kadar bu okulda müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 Ocak ayında Sultanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine atandı ve yaklaşık bir yıl burada açık öğretim bürosu çalışmalarını koordine etti. 2015-2019 Yılları arasında  Sultanbeyli Ahmet Yener Ortaokulu Müdürlüğünü yaptı. 03.07.2019 tarihinden itibaren okulumuz müdürlüğüne atanmış olup halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. 2021 Yılında Maltepe Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapmıştır.